Give Us a Call

+971 4 436 5848

1309, Thuraya Tower

Dubai - UAE

9:00AM - 6:00PM

Sunday - Thursday

CAREERS

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fastighetsmäklare/Key Account Säljare till vårt mäklar kontor i Dubai

Residence Dubai Real Estate startades 2012 av Magnus Lindström och Marcus Andersson. Tillsammans har de mer än 12 års erfarenhet av fastighetsmarknaden i Dubai. Residence Dubai har varit topp 3, två år i rad i försäljning på Palm Jumeirah (världens största konstgjorda ö och i formen av en Palm, också Dubai’s mest exklusiva bostadsområde)i konkurrens med 500 mäklarfirmor. Läs gärna artikeln i Dagens Industri på 4 sidor om oss från 14.11.2015. Länk till artikeln finns i slutet på annonsen. I dagsläget är vi 10 anställda på bolaget varav 7 fastighetsmäklare. Målsättningen är att vara 10 mäklare Q2 2016. Vi söker därför:

2 st Fastighetsmäklare / Key Account Managers till vårt kontor i Dubai

Dubai var världens bäst presterande fastighetsmarknad 2013-2014. Den största anledningen till detta är Expo 2020 (världsutställningen), plus en rad fördelaktiga geopolitiska händelser. Vi är övertygade om att fastighetsmarknaden de närmsta åren kommer vara väldigt attraktiv. Snittlönen for en fastighetsmäklare i UAE under 2014/15 var AED 44,000/manad = 101.200kr (skattefritt) enligt en ny studie (2015) av Macdonald & Company, en världsledande rekryteringsfirma inom fastighetsbranschen.

Vi erbjuder:

Som Fastighetsmäklare hos Residence Dubai arbetar du på ett internationellt mäklarkontor med en mängd mäklande nationaliteter under samma tak. Vi är en fartfylld arbetsplats med tydliga mål och unika utvecklingsmöjligheter. Vi kan med god säkerhet säga att vi har marknadens attraktivaste provisionssystem. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas och du har därför tillgång till väl beprövade arbetsmetoder, marknadens bästa säljstödssystem, löpande coachning med tydligt uppsatta mål.

– Arbetsvisum (efter 1-3 månaders provanställning).
– 3 dagars Rera kurs – kursen som krävs för att bli registrerad fastighetsmäklare i Dubai.
– Individuell träning för att skola om er från det Svenska mäkleriet till vad som krävs för att
lyckas i Dubai.
– Ingen grundlön precis som i Sverige. Däremot behåller mäklarna 50% av kommissionen som
kommer in till bolaget. Allt är helt skattefritt.

Om dig:

Vårt ledord är energi och starkt eget driv för att lyckas. Du ska älska försäljning och skapa nätverk plus drivas av att tjäna pengar och sätta rekord. Sheikh Mohammed (Dubai’s Sheikh) sa följande:

“Om du befinner dig i Dubai mellan åren 2014-2020 och inte lyckas tjäna pengar så kommer du aldrig tjäna pengar någon annanstans i världen heller. The time is now to be here”. Vi håller helt och hållet med.

Vi söker dig som är extremt ambitiös, orädd, livserfaren och som ar van vid att arbeta självständigt. Självklart är du serviceriktad och brinner för att hjälpa dina kunder till sitt livs största och bästa affär. Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer.

Att vara mäklare i Dubai är tufft och krävande och man måste jobba hårt och fokuserat för att snabbt komma in i marknaden men för rätt person är karriär- och förtjänstmöjligheterna obegränsade. Det tar ca 3-6 månader innan man har lärt sig produkten (området) och jobbet. Således krävs det att den anställde har en buffert på 4-6 månader innan du är självförsörjande. Vi brukar säga att ca 60.000-100.000 SEK ar en lagom buffert att ha med sig.

I Dubai så är det väldigt ovanligt med exklusivitet på försäljningsobjekten och intagen görs genom coldcalls/emails till ägarna. Så att vara bekväm med och att göra coldcalls är ett måste. Att någon gång under sin karriär ha sysslat med teleförsäljning/telemarketing är ett plus.

Du gillar att arbeta i ett högt tempo både på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret. Det är ditt jobb att identifiera kundens behov, presentera och sälja in rätt erbjudande till kunden, samtidigt som du når dina egna och bolagets mål.

Kvalifikationer:

– Svenskt körkort.
– Registrerad fastighetsmäklare är ett stort plus, men även andra marknadskunniga och Key Account
Säljare med minst 5 års arbetslivserfarenhet är välkomna att ansöka om anställning hos
Residence Dubai. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt och med hög sekretess.
– Behärska affärsengelska i både tal och skrift, övriga språkkunskaper är ett stort plus.
– Har du tidigare bott utomlands och jobbat så är det meriterande.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Kundbesök, visningar, coldcalls, intag, forsäljning, kontraktsskrivning, nätverkande, och till viss mån administrativt arbete.

Ansökan

Om du är redo för en spännande utmaning i Dubai och sugen på att bli rik så skicka in din ansökan redan idag genom att skicka ditt CV plus en kort beskrivning varför just du passar för detta jobb till c[email protected] eller [email protected]

Klicka här för: Dagens Industri artikel

Fördelar med att arbeta som mäklare i Dubai kontra Sverige;

Dubai – 3 dagars utbildning med efterföljande tentamen (avklarat prov = registrerad mäklare).
Dubai – Högre arvode till mäklaren (snitt 50% av hela arvodet).
Dubai – Högre snittpris på objekt.
Dubai – Ingen inkomstskatt.
Dubai – Bättre klimat.
Dubai – Enorm livserfarenhet samt karriärsmöjligheter.
Dubai – Mycket större betalningskapacitet på gemene individ vilket i praktiken betyder enkla och smidiga affärer. Snitttid på genomförd affär är 30 dagar.


Sverige – 2 års avklarad högskoleutbildning 80p med 2 veckors praktik.
Sverige – Lägre arvode per genomförd affär (25% brutto samt moms skall dras av).
Sverige – Lägre snittpriser på objekt.
Sverige – Hög skatt plus moms som äter upp arvodet.
Sverige – Dåligt klimat.
Sverige – Begränsad livserfarenhet och karriärsmöjligheter.
Sverige – Begränsad betalningsförmåga där nästan alla affärer omfattar banker.
Sverige – 3 månader innan man kan slutföra gjord affär och få ut sitt arvode.


Som ett exempel ska jag här nedan göra en jämförelse hur det fungerar i praktiken, och hur mycket mer pengar mäklaren faktiskt tjänar i Dubai jämfört med i Sverige.


För att förenkla så leker vi att vi ska genomföra en affär i Dubai och i Sverige på ett objekt som kostar 5,000,000/- med ett arvode på 2% av köpeskillingen.


Dubaiexemplet – 2% på 5,000,000/- är 100,000/- där mäklaren kommer att tjäna 1% till sig själv vilket i rena pengar blir 50,000/- netto! Alltså ingen skatt och dolda avgifter förekommer.


Sverigeexemplet – 2% pa 5,000,000/- är 100,000/- varav moms skall dras, kvar är 80,000/- och utav detta beloppet får mäklaren alltså 25% vilket är 20,000/- brutto. Vi leker vidare med tanken att mäklaren i Sverige är höginkomsttagare och då utgår ytterliggare ca 25% marginalskatt på redan 30% kommunalskatt vilket är hissnande 55% i skatt. Kvar får mäklaren i Sverige alltså bara ut 9,000/- netto. 


Kontentan av det hela är att mäklaren i Dubai tjänar minst 5ggr så mycket som mäklaren i Sverige om förutsättningarna är dem samma I pris och arvode! Denna siffran kan givetvis bli mycket högre då det inte är omöjligt att mäkla objekt i 50,000,000 – 100,000,000/- klassen. För en Dubaimäklare är det inte omöjligt att bli ekonomiskt oberoende på bara 2 år!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.